Διεθνής Αλυσίδα Σχολών Κοινωνικού, Επαγγελματικού & Αθλητικού Χορού

 

 

Franchise

Γίνετε ο επόμενος κρίκος

της αλυσίδας Asters

 

 

 

Τα Asters Dance Studios σας δίνουν την ευκαιρία να γίνετε κι εσείς ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, μέσα από το σύστημα franchise.

 

Franchise: Σύστημα συνεργασίας στο οποίο ο δικαιοδόχος (franchisor) δίνει στον δικαιοπάροχο (franchisee) την απαραίτητη τεχνογνωσία και / ή εξοπλισμό με στόχο τη δημιουργία ενός (ή περισσότερων) ανεξάρτητου καταστήματος, με το εμπορικό σήμα του δικαιοδόχου. Συνήθως, ο δικαιοδόχος εκτός από την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό, σχεδιάζει και υλοποιεί και όλες τις ενέργειες προώθησης και προβολής των καταστημάτων franchise ως σύνολο.

 

Οι σχολές χορού - οι οποίες δεν πρέπει να συγχέονται με τις σχολές κλασσικού μπαλέτου - αναμένεται να είναι ένας από τους κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας που θα γνωρίσει σημαντική άνθιση τα επόμενα χρόνια, καθώς ο αθλητικός χορός (latin και ευρωπαϊκού στυλ) είναι άθλημα επίσημα αναγνωρισμένο από τη Δ.Ο.Ε. και υποψήφιο Ολυμπιακό άθλημα, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο αγωνιστικό μέρος της Ολυμπιάδας του 2008.

 

Η Asters Dance Studios σας προσφέρει:

 

Διαρκή χορευτική εκπαίδευση και υποστήριξη

Μέσα από σεμινάρια και ημερίδες τόσο για εσάς όσο και για τα στελέχη και τους συνεργάτες σας

 

Διαρκή μεταφορά τεχνογνωσίας

Με συνεχή ενημέρωση όχι μόνο για το σύστημα λειτουργίας χοροδιδασκαλίας των Asters Dance Studios, αλλά και στους τομείς διοίκησης, οργάνωσης, προώθησης και πωλήσεων του δικού σας Asters Dance Studio.

 

Πρόγραμμα διαφήμισης και προβολής

Μέσα από την διαφημιστική εκστρατεία των Asters Dance Studios - η οποία είναι κοινή για όλη την αλυσίδα - ενισχύεται η αναγνώριση του σήματος Asters και κατ' επέκταση της κάθε σχολής στην περιοχή της.

 

Κύρος και αξιοπιστία

Μέσα από τις συνεργασίες της Asters Dance Studios με αναγνωρισμένες Ελληνικές και διεθνείς Ομοσπονδίες χορού από τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα απονομής διπλώματος διεθνούς κύρους μετά από εξετάσεις.

 

Η διεθνής αλυσίδα σχολών χορού Asters Dance Studios αριθμεί σήμερα 10 σχολές χορού στην Ελλάδα και μία στο εξωτερικό με στόχο τον διπλασιασμό τους μέχρι το τέλος του 2006, ώστε το δίκτυο να αποκτήσει ηγετική θέση σε έναν από τους πλέον υποσχόμενους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας διεθνώς.

 

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι μπορείτε να γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας μέσα από το σύστημα των Asters Dance Studios  και σας αρέσει ο χορός, σάς καλούμε να γίνετε εσείς ο επόμενος κρίκος της αλυσίδας των Asters Dance Studios.

 

 

Αν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα αποκτήσετε το δικό σας Asters Dance Studio, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο  

Τηλέφωνο           .      e-mail  

 

 

 

   
 

© 2004, Asters Dance Studios

Πολιτική προστασίας απορρήτου  |  Όροι χρήσης  |  Επικοινωνία  |  Links