Διεθνής Αλυσίδα Σχολών Κοινωνικού, Επαγγελματικού & Αθλητικού Χορού

 

 

 

Ειδικές προσφορές

του www.asters.gr

 

 

 

 

• Πρώτο μάθημα δωρεάν

 

Για να μάς γνωρίσετε από κοντά και να δείτε πώς σας μαθαίνουμε να χορεύετε, προσφέρουμε στους επισκέπτες του website μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο μάθημα δωρεάν, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και να κάνετε κλικ στο πλήκτρο "δημιουργία κουπονιού". Στη συνέχεια τυπώστε το κουπόνι στον εκτυπωτή σας και δώστε το στην γραμματεία του παρατήματος κατά την επίσκεψή σας.

 

Σημείωση:

Καλό θα είναι να επικοινωνήσετε προηγουμένως με το παράρτημα των Asters Dance Studios στην περιοχή σας προκειμένου να κλείσετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για το πρώτο σας μάθημα. Έτσι θα αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος καθηγητής την ώρα της επίσκεψής σας.

 

Ονοματεπώνυμο     *

Παράρτημα Asters *

Διεύθυνση e-mail  

 

* Τα στοιχεία που σημειώνονται με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά

 

 

 

• Ένας μήνας δωρεάν

για παιδιά έως 12 ετών

 

Στην προσπάθειά μας να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά την τέχνη του χορού, τα Asters Dance Studios προσφέρουν δωρεάν φοίτηση γνωριμίας για ένα μήνα σε όλα τα παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά και έκπτωση 10% στο σύνολο των διδάκτρων για το δεύτερο παιδί.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία εγγραφής του παιδιού και κάντε κλικ στο πλήκτρο "δημιουργία κουπονιού". Στη συνέχεια τυπώστε το κουπόνι στον εκτυπωτή σας και δώστε το στην γραμματεία του παρατήματος κατά την επίσκεψή σας.

 

Ονοματεπώνυμο     *

Παράρτημα Asters *

Ηλικία                        ετών *

Διεύθυνση e-mail  

 

* Τα στοιχεία που σημειώνονται με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά

 

 

 
 

© 2004, Asters Dance Studios

Πολιτική προστασίας απορρήτου  |  Όροι χρήσης  |  Επικοινωνία  |  Links